127356_3200

UIT DE KINDERSCHOENEN

Zoals bij de kleinsten onder ons de voetjes uit de gympies groeien, zo is de uitzendtak van Fevents, nu genaamd Fevents ‘Personeelsprojecten’, gewoonweg te groot om onder Fevents ‘Full Event Service’ te kunnen vallen. Waar we het eerst nog deden met te krappe schoenen, hebben we nu toch maar besloten een nieuw paar te kopen om weer wat lekkerder te kunnen lopen.

Daarnaast zijn er nog twee jonkies bij gekomen, die zullen gaan luisteren naar de namen; ‘Fevents Evenementen Organisatie’ en ‘Fevents ‘Locatiebeheer’.

Deze jongste twee zullen de komende tijd rustig aan worden opgezet, terwijl ‘Fevents Personeelsprojecten’ hopelijk zijn groeispurt krijgt en dus doorstoomt in onze markt!

De naam Fevents ‘Fevents Full Event Service’ laten we voor wat deze is, dat zijn de oude schoenen, die gaan uit en hangen we aan de muur, als blijde herinnering.

Deze vernieuwing houdt zich niet alleen maar bezig met namen of praatjes, deze drie takken zullen elk geïntroduceerd worden met een nieuw logo, een nieuwe internetsite en een nieuwe frisse look, voor een nieuwe fase!

Laten we eens kijken wat wij de markt te bieden hebben!

 

 

Leave a Reply