1xz7bumq

Ode aan de maan

Kentering; staat voor het omkeren van het tij, dus het omkeren van de getijdestroming tussen eb en vloed.

Laten we het niet zo letterlijk nemen als hierboven, maar laten we eens overgaan op de spreekwoordelijke variant. Zoals eb als de huidige situatie van Fevents en vloed als een ultiem doel. In eb heerst tevredenheid en wil. Veerkracht en lef. En in vloed heerst de realisatie hiervan. Er is alleen één ding, van groot belang in het keren van het tij. Haar aantrekkingskracht ten opzichte van de aarde, en de aantrekkingskracht van de aarde ten opzichte van haar. Want zonder die twee ligt het water akelig stil. Haar zien we als onze omgeving en ons netwerk. En met haar zwaartekracht trekt zij aan ons. De maan. Zo ontstaan er mooie kansen. Vloed.

Het enige verschil met de maan is dat wij er niet meer omheen hoeven te draaien. Wij zijn eindelijk ons geheim kwijt! Dat de roddels in ons dorp al alle kanten op gingen, dat merkten we al. Wij zeiden er alleen nog even niks over. Niks, totdat alles vaststond en duidelijk was.

Maar nu mogen we het rustig zeggen: Partycentrum “De Kentering” valt vanaf 1 april onder de Fevents Groep! Een tikkeltje onverwachts misschien, maar kansen komen altijd plotseling. Deze pakken we erg graag aan, dit is een droom! Een drukke tijd ligt nu voor ons, maar de motivatie is dan ook beter dan ooit. Samen staan we sterk, dus gaan we met zijn allen aan de slag!

Bij deze danken wij de maan en haar zwaartekracht. Trek maar aan Fevents! Jullie zorgen voor onze vloed!

Leave a Reply