LOCATIE BEHEER

Nieuw en fris. Na anderhalf jaar personeel te hebben geleverd, zijn we vanaf September begonnen met het exploiteren van onze eerste locatie; de business club van EiffelTowers Den Bosch, tegenwoordig SPM Shoeters, titelverdediger van de Nederlandse eredivisie basketball!

Naast de verzorging van de business club leden tijdens de wedstrijden, variërend van een hapje en drankje aan de bar tot een compleet drie-gangen diner, hebben wij ook de mogelijkheid tot vergaderingen en partijen tot 200 personen.

WIJ DOEN

Zoals vele professionele sportclubs, heeft ook SPM Shoeters Den Bosch zijn eigen business club. Leden hiervan hebben twee stoelen tot hun beschikking per wedstrijd en kunnen voor-, tijdens en na de wedstrijd genieten van een drankje en hapjes aan de bar. Voor de liefhebber bieden wij ook een drie-gangen diner aan voor de leden en hun zakenrelaties, zodat zij een compleet verzorgde avond genieten!

Elke thuiswedstrijd, in de Maaspoort Sports & Events, zijn wij met ons team aanwezig om deze mensen zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens hun verblijf.

Op de dagen dat er geen wedstrijden worden gespeeld, hebben wij de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken voor vergaderingen of partijen. Alle opties zijn bespreekbaar, van een vergadering met lunch tot een presentatie afsluitend met een borrel. Neem hiervoor contact met ons op.

MEDEWERKERS

Voor ons team binnen de business club SPM Shoeters Den Bosch maken wij gebruik van een min of meer vaste groep uit de pool van Fevents ‘Personeelsprojecten’, een ideaal samenspel dus tussen onze eigen bedrijven!

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, niet alleen voor locatie SPM Shoeters, maar ook voor onze andere opdrachtgevers. Heb jij interesse?

Mail ons dan: werken@fevents.nl