rgrhmgxe

Brief aan onze medewerkers

Aan het eind van het jaar kijk je altijd even terug, nog heel eventjes over de schouders voordat je je hoofd weer naar voren draait en vooruit gaat kijken. Het terug kijken gebeurt altijd in een drafje, je hoofd vooruit, maar je voeten stappen alweer rustig door de toekomst in. Stilstaan is er vaak niet bij, al doen we soms een poging. Maar goed, dit jaar hebben wij nogal wat mensen te bedanken. Vandaar dat wij een brief hebben geschreven, om ons gevoel te verwoorden.

 

Lieve medewerkers,

Hoe gaat het met jullie? Hier gaat alles oké! Wij houden ons op dit moment mooi bezig met de komende weken, met nog wat pieken en kleine uitdagingen, maar goed, dat is wat we leuk vinden, dus maak je om ons niet druk! We kijken zelfs al naar 2013, hoe gaan we verder bijvoorbeeld? Zijn er doelen die we bij moeten stellen? Of moeten we nieuwe doelen stellen? Een serie brainstormsessies die we door het nieuwe jaar heen nog vaak zullen herhalen. Ook dat blijft voor ons pionieren, maar we hebben er zin in!

Soms vinden we alleen, dat we vergeten stil te staan. Want af en toe stil staan en rondkijken is heel belangrijk. Het is goed om te zien waar je je bevindt, hoe je omgeving eruit ziet en waar iedereen loopt, zonder in je hoofd al 5 stappen vooruit te lopen, of daar hollend achteraan te gaan. Op het moment namelijk, dat we stil staan, zien we jullie lopen, sierlijk, gedreven en lustig. Zien we de energie, de lach en het verfijnde werk. Jullie; onze visitekaartjes, onze schreeuwende stillevens, onze krijsende spandoeken. Langzaam maar zeker leren mensen onze naam kennen en leren ze het verschil te zien. Het enige dat jullie doen, misschien wel onbewust, is dat verschil zichtbaar maken, geen mooie praatjes, maar het laten zien.

Nu we even stilstaan, zien we hoe prachtig het hier is! We zien jullie lopen, rennen, werken, helpen. Het is echt mooi…

Bedankt collega’s, bedankt dat jullie dit samen met ons doen, bedankt dat wij dit zo mogen zien! Echt waar.

Dit gaan we vaker doen, dit willen we niet missen, steeds weer eventjes stilstaan, om op te laden. En dan… dan kijken we weer verder, voor jullie én samen met jullie, naar de toekomst.

Bedankt dat jullie er zijn, bedankt voor jullie gezelligheid!

Groetjes,

Team Fevents

Leave a Reply