FEVENTS VERWELKOMT U!

Welkom op de algemene pagina van Fevents, waar drie bedrijven eventjes samenkomen. Ik zeg eventjes, omdat deze drie eigenlijk los van elkaar staan. Ontsproten uit hetzelfde fundament, maar nu alle drie hun eigen route.

Navigeer rustig door de site en vind de juiste tak. Ben je op zoek naar een goede organisator voor een evenement, of ben je op zoek naar personeel daarvoor of voor een locatie, dan zit je bij Fevents goed.

Fevents Groep

Fevents Groep

Het overkoepelende orgaan van de drie nieuwe bedrijven, de Fevents Groep. Opgericht door Yvonne Backx en Freddy Werst, waar het allemaal begon als Fevents Full Event Service, ziet u hier het resultaat van de opsplitsing en de nieuwe fase.

Fevents Personeels projecten

Fevents Personeels projecten

Wat wij doen, wil iedereen graag doen. Wij doen mensen een pleziertje! Door middel van kwaliteit en een lach, staan wij aan de basis van een geslaagd evenement voor jullie gasten!

Lees meer

Fevents Locatiebeheer

Fevents Locatiebeheer

Nieuw en fris. Na anderhalf jaar personeel te hebben geleverd, zijn we vanaf September 2012 begonnen met het exploiteren van onze eerste locatie; de business club van SPM Shoeters, voorheen EiffelTowers.

Lees meer

Fevents Evenementen organisatie

Fevents Evenementen organisatie

Alles in en om een evenement. Van artiesten tot entertainment, van tenten tot catering, gewoon het evenement van A tot Z onder onze hoede.

.
Lees meer